Продавець Є- Все розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1108 відгуків
+380 (66) 802-71-40
+380 (98) 802-71-40
E-vse Товари для дому, саду та городу
Кошик

Автоклав електричний на 14 л.банок г.Харків

Автоклав електричний на 14 л.банок г.Харків, фото 1
Автоклав електричний на 14 л.банок г.Харків, фото 3
Автоклав електричний на 14 л.банок г.Харків, фото 4
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Автоклав електричний для домашнього консервування на 14 літрів банок

Автоклав призначений для консервування в домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється вдвічі-тричі (що дає змогу заощадити час і енергоресурси), у високому режимі термообробки досягаються гарні смакові якості продуктів і загибель хвороботворних бактерій.

Комплектація автоклава:

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. Клапан запобіжний
  8. Винт
  9. Паспорт

Для зручності у використанні під час пробного пуску необхідно практичним методом виявити похибку терморегулятора щодо спиртового термометра!

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити на 1/3 стійку термометра машинною оливою та встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава у 2-3 шари щільну тканину ( мішковину, джинс)
  4. Поставити заповнені закочені банки в автоклав. Між рядами та між собою банки нічим не переплітаються.
  5. Банки не мають мати тріщин і бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатитися!
  6. Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см
  7. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) а також на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці встановлення манометра. Герметичність автоклава обов'язкова!

Процес приготування в автоклаві електричним:

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Щойно температура досягла 120 градусів, засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20 хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури й об'єму повітря в автоклаві). У разі неповного завантаження автоклава тиск нижчий. Після повністю вимикають, й автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотушник обережнотравлюють повітря й відкривають кришку автоклава!

Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

Орієнтовний час стерилізації продуктів у електричному автоклаві:

Яловичина — 60 хв

Курка — 40 хв

Риба — 25 хв

Овочі — 15 хв

Основні атрибути
ТипАвтоклав
  • Ціна: 4 450 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner