М'ясорубка ручна Харків RS 101 з насадкою для ковбаси



Мясорубка ручна Харків RS 101
М'ясорубка побутова ручна RS Харків виготовлена з високоякісного алюмінію, ножі виготовлені з легованої сталі и застосовується для приготування м'ясного та рибного фаршу. М'ясорубка ручна механічна проста в експлуатації, завдяки протиковзному механізму кріплення її дуже легко закріпити гвинтовим притискачем до кришки столу завтовшки від 15 до 40 мм.
Технічні характеристики:
- Вага 1.0 кг
- висота 250 мм
- ширина 90 мм
- довжина 150 мм
- Продуктивність 33 кг/год
Максимальне зусилля на ручці під час подрібнення м'яса 29H
Рекомендації з експлуатації:
Нову м'ясорубку перед використанням необхідно розібрати, всі деталі промити в холодній воді, з додаванням рідини для миття посуду, потім витерти насухо та просушити
Під час складання м'ясорубки зверніть увагу, що решітка має вставлятися плоскою стороною до ножа, а втулка має бути одягнена на шнек.
У зібраному м'ясорубці не має бути проміжків між ножем і решіткою, що досягається накручуванням затискної гайки, і разом цим шнек у корпусі має повертатися вільно за допомогою ручки
М'ясо перед подрібненням нарізати шматочками масою не більш ніж 30 г, очистити від кісточок, сухожиль, хрящів і жил
Після використання м'ясорубку розібрати, деталі промити та просушити
М'ясорубку зберігати в сухому місці
У разі погіршення подрібнення м'яса необхідно провести заточення різальних крайок ножа, і відшліфувати робочу поверхню решітки по всій площі на дрібнозернистому абразивному інструменті в спеціалізованих майстернях.
М'ясорубки Ви зможете придбати в нашому інтернет-магазині https://e-vse.in.ua
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | RS |
| Країна виробник | Україна |
| Вага | 1 кг |
| Матеріал | Алюміній |
| Габаритні розміри | |
| Висота | 250 мм |
| Глибина | 150 мм |
| Ширина | 90 мм |
| Користувальницькі характеристики | |
| Продуктивність | 33 м3/час |
| Стан | Нове |
- Ціна: 480 ₴
